Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastiedon ja UC AB:n yhdistymisen toteuttamiseksi liikkeeseen lasketut osakkeet on rekisteröity

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 29.6.2018 KLO 15.50

Asiakastiedon ja UC AB:n yhdistymisen toteuttamiseksi liikkeeseen lasketut osakkeet on rekisteröity

Asiakastieto Group Oyj:n (”Asiakastieto”) 8.828.343 uutta osaketta (”Vastikeosakkeet”), jotka laskettiin liikkeeseen osana kauppahintaa UC AB:sta, on rekisteröity kaupparekisteriin. Vastikeosakkeiden rekisteröimisen jälkeen Asiakastiedon osakkeiden kokonaismäärä on 23.953.964 osaketta. Kaikilla osakkeilla on yhtäläiset äänioikeudet. Vastikeosakkeet tullaan listaamaan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle Asiakastiedon laatiman listalleottoesitteen julkaisemisen jälkeen, minkä odotetaan tapahtuvan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätiedot:
Jukka Ruuska
Toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Pia Katila
Sijoittajasuhdepäällikkö
puh. +358 10 270 7506

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Konsernilla oli vuoden 2017 lopussa kuluttaja-asiakkaiden lisäksi noin 70 000 yritysasiakasta. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 131 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja uc.se


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire