Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group ja UC AB ovat toteuttaneet yhdistymisensä

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 29.6.2018 KLO 15.15

Asiakastieto Group ja UC AB ovat toteuttaneet yhdistymisensä

Asiakastieto Group Oyj (”Asiakastieto”) ja UC AB (”UC”) ovat tänään toteuttaneet yhdistymisensä (”Yhdistyminen”), josta tiedotettiin pörssitiedotteella 24.4.2018. Yhdistymisen ehtojen mukaisesti Asiakastieto maksoi UC:sta kauppahinnan, joka koostui 98,8 miljoonan euron käteisvastikkeesta ja 8.828.343 uudesta liikkeeseen laskettavasta Asiakastiedon osakkeesta (”Vastikeosakkeet).

Vastikeosakkeet edustavat noin 36,9 prosenttia Asiakastiedon osakkeista Yhdistymisen toteuttamisen jälkeen. Vastikeosakkeet tullaan listaamaan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle Asiakastiedon laatiman listalleottoesitteen julkaisemisen jälkeen, minkä odotetaan tapahtuvan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä.

Asiakastieto ja UC rakentavat yhdessä yhden johtavista pohjoismaisista digitaalisten palveluiden ja tietoinnovaatioiden tuottajista, jolla on vahva markkina-asema Suomessa ja Ruotsissa.[1] Yhdistynyt yhtiö työllistää lähes 500 osaavaa ja omistautunutta työntekijää, jotka kehittävät luotettavia ja innovatiivisia palveluja yhteiselle asiakaskunnalle. Jukka Ruuska jatkaa Asiakastiedon toimitusjohtajana ja UC:n toimitusjohtaja Anders Hugosson toimii Asiakastiedon varatoimitusjohtajana.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätiedot:
Jukka Ruuska
Toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Pia Katila
Sijoittajasuhdepäällikkö
puh. +358 10 270 7506

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Konsernilla oli vuoden 2017 lopussa kuluttaja-asiakkaiden lisäksi noin 70 000 yritysasiakasta. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 131 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja uc.se

[1] Johdon arvion mukaan yhtiöllä tulee olemaan asema yhtenä johtavista toimijoista Suomen ja Ruotsin yritys- ja kuluttajatietopalveluiden markkinoilla.


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire