Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group nimittää Heikki Ylipekkalan kehittämään digitaalista liiketoimintaa

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 15.9.2016 KLO 9.00

Asiakastieto Group nimittää Heikki Ylipekkalan kehittämään digitaalista liiketoimintaa

Asiakastieto Group nimittää Heikki Ylipekkalan (49) johtoryhmän jäseneksi. Ylipekkala tulee kehittämään digitaalisia palveluita ja hänen vastuualueensa määritellään yksityiskohtaisesti syksyn kuluessa. Asiakastiedon ytimessä on digitaalisten palveluiden tarjoaminen ja kehittäminen. Ylipekkala aloittaa tehtävässä viimeistään 14.3.2017.

Heikki Ylipekkalalla on vahvoja näyttöjä omistuksen ja osakekaupan digitalisoinnista sekä reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen uusista mahdollisuuksista. Hänen viimeisimpiä työpaikkojaan ovat Euroclear Finland Oy:n Head of Innovation and Growth ja Euroclear Finland and Swedenin Head of Commercial.

”Missiomme on lisätä läpinäkyvyyttä ja luottamusta markkinoilla sekä vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Digitalisointi on tässä keskeisessä asemassa. Olen tyytyväinen, että Heikki ottaa vastuuta Asiakastiedon digitaalisessa muutoksessa. Hänellä on laaja verkosto, joka kattaa viranomaisia ja sidosryhmiä, joita tarvitaan seuraavien askelten ottamiseen”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2015 lopussa noin 13 000 sopimusasiakasta ja se palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2015 Konsernin liikevaihto oli 43,7 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2015 lopussa oli 152. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire