Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group on allekirjoittanut UC Affärsfakta AB:n puhelinmyyntiyksikön ulkoistamissopimuksen

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 14.5.2019 KLO 12.30

Asiakastieto Group on allekirjoittanut UC Affärsfakta AB:n puhelinmyyntiyksikön ulkoistamissopimuksen

Asiakastieto Group Oyj ja UC Affärsfakta AB ovat 14.5.2019 allekirjoittaneet sopimuksen Affärsfaktan puhelinmyyntiyksikön ulkoistamisesta. Aiesopimus allekirjoitettuun 16.1.2019. Ulkoistamissopimuksen mukaan Asiakastieto siirtää Affärsfaktan harjoittaman puhelinmyyntitoiminnan yksikön nykyisen johdon perustamalle yritykselle. Ulkoistamisella Asiakastieto nostaa tehokkuuttaan ja kannustaa yrittäjämäisiin toimintatapoihin. Ulkoistamisen on tarkoitus toteutua viimeistään kuluvan vuoden kolmannen kvartaalin loppuun mennessä.

UC Affärsfakta AB:n liikevaihto vuonna 2018 oli EUR 14,3 miljoonaa. Tällä hetkellä Affärsfaktan palveluksessa on noin 111 työntekijää, joista 103 työskentelee puhelinmyynnissä. Affärsfakta toimii neljällä paikkakunnalla Ruotsissa. Ulkoistamisen myötä työntekijät siirtyvät uuden yrityksen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Affärsfaktan nykyinen toimitusjohtaja Krister Ahlberg jatkaa toimitusjohtajana uudessa yrityksessä, jonka nimi tulee olemaan Affärsfakta i Sverige AB. Asiakastieto Groupilla on jatkossakin vastuu asiakkaista, palveluista ja toimituksista, kun taas Affärsfakta i Sverige AB vastaa puhelinmyyntitoiminnasta.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska, toimitusjohtaja
Puh. +358 10 270 7111

Anders Hugosson, varatoimitusjohtaja
Puh. +46 739 14 84 99

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire