Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group ostaa Intellia Oy:n ja vahvistaa kehitystyötä myynnin ja markkinoinnin palveluissa

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 30.8.2016 KLO 10.00

Asiakastieto Group ostaa Intellia Oy:n ja vahvistaa kehitystyötä myynnin ja markkinoinnin palveluissa

Asiakastieto Group on sopinut ostavansa myynnin ja markkinoinnin palveluita tuottavan Intellia Oy:n koko osakekannan Ilves Solutions Oy:ltä ja yhtiön henkilöosakkailta. Sopimus allekirjoitettiin tänään 30.8.2016 ja kauppa astuu voimaan 1.10.2016. Kauppahintaa ei julkisteta.

Intellia Oy:n liikevaihto oli 2015 päättyneellä tilikaudella 2,2 milj. euroa. Asiakastieto Group Oyj:n asiakkuuden hallintapalveluiden tuotealueen liikevaihto vuonna 2015 oli 3,0 milj. euroa. Intellia tarjoaa myös kuluttajamarkkinointiin soveltuvia palveluita, joita Asiakastiedon palveluvalikoimaan ei ole aiemmin kuulunut.

Asiakastieto Group Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Ruuska: ”Kaupan jälkeen markkinoinnin ja myynnin palvelut muodostavat Asiakastieto Groupin liikevaihdosta runsaan kymmenyksen. Intellian ja sen henkilöstön osaaminen ja ymmärrys sekä ketterän yrittäjämäinen asenne auttavat meitä jatkossa rakentamaan pohjan entistä vahvemmalle myynnin ja markkinoinnin palvelukehitykselle.”

”Intellia on onnistunut vajaan viiden vuoden aikana kasvattamaan hyvän markkinaosuuden olemassa olevia sekä potentiaalisia asiakkaita koskevan tiedon tuottajana ja myyjänä. Asiakastiedon kattavat tietokannat yhdistettynä meidän osaamiseemme antavat meille mahdollisuuden rakentaa tulevaisuudessa entistä parempia palvelukokonaisuuksia niin myynnin kuin markkinoinninkin tarpeisiin”, toteaa johtaja Esa Kumpu Intellia Oy:stä.

Kaupan yhteydessä Esa Kumpu Intellia Oy:stä nimitetään Asiakkuuden hallinnan tuotealueesta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja Asiakastiedon johtoryhmän jäseneksi. Nimitys edellyttää kaupan toteuttamista.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Pia Katila
sijoittajasuhdepäällikkö
puh +358 10 270 7506

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2015 lopussa noin 13 000 sopimusasiakasta ja se palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2015 Konsernin liikevaihto oli 43,7 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2015 lopussa oli 152. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire