Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group ostaa Solidinfo.SE:n liiketoiminnan ja vahvistaa yritystietopalveluiden tarjontaa Ruotsissa

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 13.2.2019 KLO 9.00

Asiakastieto Group ostaa Solidinfo.SE:n liiketoiminnan ja vahvistaa yritystietopalveluiden tarjontaa Ruotsissa

Asiakastieto Groupiin kuuluva UC Affärsinformation AB on sopinut ostavansa Solidinfo.SE:n liiketoiminnan Social Media Support Sverige AB:lta. Sopimus allekirjoitettiin 12.2.2019 ja kauppa astuu voimaan 28.2.2019. Kauppahintaa ei julkisteta.

Social Media Support Sverige AB:n liikevaihto oli 2017 päättyneellä tilikaudella 0,4 milj. euroa ja UC Affärsinformation AB:n liikevaihto vuonna 2017 oli 3,5 milj. euroa. Solidinfo.SE-palvelun ydin on ilmaisten yritys- ja taloustietojen hakupalvelu, joka on saman tyyppinen kuin UC Affärsinformation AB:n tarjoama ruotsalaisyritysten yritystietopalvelu.

SME and Consumers -liiketoiminta-alueen johtaja Siri Bengtsson: ”Solidinfo.SE:n liiketoiminnan hankinta vahvistaa palvelutarjontaamme, luo parempaa palveluarvoa ja parantaa asiakaskokemusta.”

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Siri Bengtsson
johtaja
SME and Consumers
+46 70 467 56 11

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Asiakastieto ja UC yhdistyivät 29.6.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli 130 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire