Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group Oyj tarkentaa vuoden 2017 taloudellista ohjeistusta

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 21.6.2017 KLO 14.40

Asiakastieto Group Oyj tarkentaa vuoden 2017 taloudellista ohjeistusta

Asiakastieto Groupin liikevaihto on vuoden 2017 viiden ensimmäisen kuukauden aikana kasvanut aikaisemmin ennakoitua nopeammin ollen 13,2 %. Asiakastieto Group on aikaisemmin tulevaisuuden näkymissään kertonut liikevaihdon kasvun olevan pitkän aikavälin tavoitteen (5 – 10 %) sisällä. Nopeampi kasvu johtuu ennen kaikkea uusien palveluiden hyvästä kasvusta sekä volyymin kasvusta.

Asiakastieto Group odottaa liikevaihdon kasvuvauhdin olevan pitkän aikavälin tavoitteen 5 – 10 % ylärajan suuruusluokassa. Toista kvartaalia arvioitaessa on huomioitava, että kvartaalissa on kolme työpäivää vähemmän kuin vuonna 2016.

Aikaisemmin ilmoitetun mukaisesti oikaistun euromääräisen liikevoiton odotetaan kasvavan vuodesta 2016, mutta hitaammin kuin liikevaihdon.

Asiakastieto Group julkistaa puolivuosikatsauksen 3.8.2017.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on Suomen johtavia yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajia. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2016 lopussa noin 19 000 asiakasta, joista sopimusasiakkaita oli 11 000. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 49,2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2016 lopussa oli 170. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire