Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 20.11.2018 KLO 16.00

Asiakastieto Group Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

Asiakastieto Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunta on valmistelemassa hallituksen jäseniä ja hallituspalkkioita koskevia ehdotuksia seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle.

Nimitystoimikuntaan valitaan toimikunnan työjärjestyksen mukaan syyskuunkuun lopun tilanteen perusteella kolmen suurimman osakkeenomistajan edustajat. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen nimittämä henkilö ovat toimikunnan asiantuntijajäseniä.

Yhtiön kolme suurinta osakkeenomistajaa 30.8.2018 osakeluettelon mukaan olivat Sampo Oyj, Skandinaviska Enskilda Banken ja Nordea Bank Abp.

Yhtiöt nimesivät toimikunnan jäseniksi Peter Johanssonin (Sampo Oyj), Mats Torstendahlin (Skandinaviska Enskilda Banken) ja Stefan Dahlin (Nordea Bank Abp). Yhtiön hallituksen puheenjohtajan ominaisuudessa nimitystoimikunnan jäsen on Patrick Lapveteläinen ja hallituksen nimeämä jäsen on Bo Harald.

Toimikunta valitsi puheenjohtajakseen Peter Johanssonin 20.11.2018.

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Asiakastieto Group Oyj
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Asiakastieto ja UC yhdistyivät 29.6.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli 130 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire