Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group saattoi päätökseen Ruotsin puhelinmyyntiyksikkönsä ulkoistamisen

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 2.9.2019 KLO 10.00

Asiakastieto Group saattoi päätökseen Ruotsin puhelinmyyntiyksikkönsä ulkoistamisen

Asiakastieto Group Oyj ja Affärsfakta i Sverige AB ovat saattaneet päätöksen 14.5.2019 tiedotetun UC Affärsfakta AB:n puhelinmyyntitoimintojen ulkoistamisen. Asiakastieto Group on siirtänyt Ruotsin puhelinmyyntitoiminnot 1.9.2019 lähtien UC Affärsfakta AB:n johdon perustamalle yritykselle, Affärsfakta i Sverige AB:lle.  

Ulkoistamisen myötä noin 100 työntekijää Ruotsin puhelinmyyntiyksiköstä on siirtynyt Affärsfakta i Sverige AB:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Affärsfakta i Sverige AB toimii neljällä paikkakunnalla Ruotsissa. Krister Ahlberg, Ruotsin puhelinmyyntiyksikön entinen toimitusjohtaja, jatkaa Affärsfakta i Sverige AB:n toimitusjohtajana.

”Puhelinmyyntitoimintojen ulkoistamisella Asiakastieto kasvattaa tehokkuuttaan ja vapauttaa pääomaa ydinliiketoimintaansa. Affärsfakta i Sverige AB:stä tulee yksi Asiakastiedon tärkeimmistä yhteistyökumppaneista”, Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska toteaa.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.