Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Group ulkoistaa Ruotsin telemarkkinointiyksikkönsä

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 17.1.2019 KLO 8.00

Asiakastieto Group ulkoistaa Ruotsin telemarkkinointiyksikkönsä

Asiakastieto Group Oyj ja UC Affärsfakta AB ovat 16.1.2019 allekirjoittaneet aiesopimuksen telemarkkinointiyksikön ulkoistamisesta. Aiesopimuksen mukaan Asiakastieto siirtää Affärsfaktan harjoittaman puhelinmyyntitoiminnan yksikön nykyisen johdon perustamalle yritykselle. Ulkoistamisella Asiakastieto nostaa tehokkuuttaan ja kannustaa yrittäjämaisiin toimintatapoihin.

Tällä hetkellä Affärsfaktan palveluksessa on noin 120 työntekijää ja se toimii neljällä paikkakunnalla Ruotsissa. Affärsfaktan liikevaihto vuonna 2017 oli noin EUR 10 milj. Ulkoistamisen myötä työntekijät siirtyvät uuden yrityksen palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja yrityksen johdossa jatkaa yksikön nykyinen toimitusjohtaja Krister Ahlberg. Ulkoistamissopimus on tarkoitus allekirjoittaa vuoden 2019 ensimmäisen kvartaalin aikana ja ulkoistamisen on tarkoitus toteutua viimeistään kuluvan vuoden kolmannen kvartaalin loppuun mennessä.

”Telemarkkinointitoimintojen ulkoistaminen on joustava keino tehostaa ja kehittää näitä toimintoja edelleenkin. Emme odota ulkoistamisjärjestelyn vaikuttavan olennaisesti Asiakastiedon vuoden 2019 taloudellisiin tunnuslukuihin”, sanoo Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Asiakastieto Group Oyj
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Asiakastieto ja UC yhdistyivät 29.6.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli 130 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire