Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Groupin talousjohtaja (CFO) vaihtuu

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 16.5.2019 KLO 12.00

Asiakastieto Groupin talousjohtaja (CFO) vaihtuu

Asiakastieto Groupin talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Elina Stråhlman. Hän aloittaa tehtävässään 16. syyskuuta 2019.

Elina Stråhlmanilla on laaja kokemus taloushallinnon tehtävistä pörssilistatuissa yhtiöissä. Hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien Finnairilla erilaisissa talouden johtotehtävissä, vastaten konsernin kirjanpidosta, verotuksesta, talouden raportoinnista ja palvelukeskuksesta. Ennen Finnairia hän on työskennellyt muun muassa Fortumilla ja Ernst & Youngilla.

Yhtiön nykyinen talousjohtaja Antti Kauppila jatkaa tehtävässään sekä Asiakastiedon johtoryhmässä 16. syyskuuta 2019 asti, ja tämän jälkeen yhtiön Head of Financial Planning & Analysis -tehtävässä. Muutoksen myötä Elina Stråhlman korvaa Antti Kauppilan Asiakastiedon johtoryhmässä.

”Antti on talousjohtajana ollut avainroolissa viemässä menestyksekkäästi läpi yhtiömme kannalta erittäin mittavaa UC-yrityskauppaa ja -integraatiota. Kunnioitan hänen päätöstään siirtyä tässä vaiheessa organisaatiossamme rooliin, joka paremmin sallii hänen nykyisessä elämäntilanteessaan jouston työn ja perheen välillä. Olen erittäin tyytyväinen, että hän jatkaa Asiakastiedossa yhtenä avainhenkilönämme.

Toivotan Elinan tervetulleeksi yhtiöömme. Hän on talouden ammattilainen, jolla on kokemusta useammalta toimialalta globaaleista yrityksistä sekä pörssiyhtiöistä samoin kuin asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Elina on osallistunut useisiin erilaisiin kehityshankkeisiin ja hänen osaamisensa tukee merkittävällä tavalla työtämme Asiakastieto Groupin kehitystyössä”, kommentoi Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

”Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista, jonka viime vuosien kasvu ja kansainvälistyminen on ollut vakuuttavaa. Olen erittäin innostunut päästessäni mukaan yhtiöön tässä mielenkiintoisessa vaiheessa. Odotan, että pääsen pohjoismaisen tiimini kanssa rakentamaan yhteistä tulevaisuutta ja kehittämään yritystä yhdessä liiketoiminnan kanssa”, sanoo Elina Stråhlman.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire