Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Groupin uudeksi Customer Data Management -liiketoiminta-alueen johtajaksi Karl-Johan Werner

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 11.12.2018 KLO 14.00

Asiakastieto Groupin uudeksi Customer Data Management -liiketoiminta-alueen johtajaksi Karl-Johan Werner

Karl-Johan Werner aloittaa Asiakastieto Groupin Customer Data Management -liiketoiminta-alueen johtajana viimeistään maaliskuun 2019 lopussa. Hänellä on vahva kokemus liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittämisestä ja hän on johtanut laajoja myynti- ja markkinointiprojekteja.

Karl-Johan Wernerillä on kattavat näytöt johtaja- ja päällikkötason tehtävistä eri organisaatioista. Tällä hetkellä hän työskentelee Skandian Customer Insight -yksikön johtajana. Tämän ohella hän on toiminut useissa muissa tehtävissä kuten talousneuvonnan online-palveluiden johtajana, asiakastietojen tietosisältöomistajana ja liiketoiminnan GDPR-edustajana.

Ennen Skandiaa Karl-Johan Wernerillä on monipuolinen kokemus seniori konsultin tehtävistä PricewaterhouseCoopersissa ja Deloittessa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Tukholman yliopistosta.

Karl-Johan Werner aloittaa Asiakastieto Groupin johtoryhmässä korvaten Esa Kummun. Esa Kumpu jatkaa Asiakastieto Groupin palveluksessa tehtävässä, joka vahvistetaan myöhemmin.

”Erinomaiset tietokannat, jotka Asiakastiedolla on sekä Suomessa että Ruotsissa yhdistettynä tietojenkäsittely-, analysointi- ja mallintamiskykyymme, luovat hyvän pohjan myynnin ja markkinoinnin palveluiden kehittämiselle”, sanoo Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Asiakastieto Group Oyj
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Asiakastieto ja UC yhdistyivät 29.6.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli 130 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 500. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire