Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Groupin uudeksi tietohallintojohtajaksi (CIO) Jörgen Olofsson

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 15.5.2019 KLO 10.00

Asiakastieto Groupin uudeksi tietohallintojohtajaksi (CIO) Jörgen Olofsson

Jörgen Olofsson on nimitetty Asiakastieto Groupin tietohallintojohtajaksi (CIO) ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään marraskuun 2019 puoliväliin mennessä.

Jörgen Olofssonilla on pitkäaikainen kokemus tietohallinnon johto- ja kehitystehtävistä.

Tällä hetkellä hän työskentelee tietohallintojohtajana Svenska Spel -yhtiössä, jossa hän aloitti vuonna 2007. Aikaisemmin hän on toiminut järjestelmäkehityksestä vastaavana johtajana Ruotsin verovirastossa. Hänellä on tietotekniikan tutkinto Tukholman kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta.

Jörgen Olofsson aloittaa Asiakastieto Groupin johtoryhmässä korvaten väliaikaisen tietohallintojohtaja Anders Hugossonin, joka jatkaa nykyisessä tehtävässään Asiakastieto Groupin varatoimitusjohtajana.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Anders Hugosson
varatoimitusjohtaja
Puh. +46 (0)8 670 92 40

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire