Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Groupin väliaikaiseksi CFO:ksi Antti Kauppila

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 4.5.2018 KLO 13.10

Asiakastieto Groupin väliaikaiseksi CFO:ksi Antti Kauppila

Asiakastieto Groupin väliaikaiseksi CFO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kauppatieteen maisteri Antti Kauppila. Antti Kauppila aloittaa tehtävässä 9.5.2018. Aiemmin 1.2.2018 tiedotetun mukaisesti yhtiön nykyinen CFO Terhi Kauppi jättää yhtiön 9.5.2018.

Antti Kauppila on työskennellyt yhtiössä elokuusta 2017. Kauppila tulee raportoimaan Asiakastiedon toimitusjohtaja Jukka Ruuskalle.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on Suomen johtavia yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajia. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2017 lopussa noin 19 500 asiakasta, joista sopimusasiakkaita oli 10 500. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 56,2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2017 lopussa oli 156. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire