Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Asiakastieto Groupin vuoden 2019 vuosikertomus sekä palkitsemispolitiikka on julkaistu

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 5.3.2020 KLO 16.15

Asiakastieto Groupin vuoden 2019 vuosikertomus sekä palkitsemispolitiikka on julkaistu

Asiakastieto Group Oyj on tänään julkaissut vuosikertomuksen 2019. Vuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen sisältäen selvityksen muusta kuin taloudellisesta tiedosta, tilinpäätöksen liitetietoineen, tilintarkastuskertomuksen ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Vuosikertomus on julkaistu suomeksi ja englanniksi.

Asiakastieto on julkaissut myös palkka- ja palkkioselvityksen sekä toimielinten palkitsemispolitiikan, joka esitellään 27.3.2020 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle. Palkka- ja palkkioselvitys sekä palkitsemispolitiikka on julkaistu suomeksi ja englanniksi.

Vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkka- ja palkkioselvitys sekä palkitsemispolitiikka ovat tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla Asiakastiedon sijoittajasivuilla osoitteessa https://investors.asiakastieto.fi/?lang=fi

Asiakastieto Groupin varsinainen yhtiökokous pidetään perjantaina 27. maaliskuuta 2020 Helsingissä. Lisätiedot yhtiökokouksesta sekä ilmoittautuminen Asiakastiedon sijoittajasivuilla.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Pia Katila
Sijoittajasuhdepäällikkö
puh. 010 270 7506

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 146 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 420. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.