Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Enento Group allekirjoitti 180 miljoonan euron syndikoidun lainasopimuksen

ENENTO GROUP OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 23.9.2022 17.00

Enento Group allekirjoitti 180 miljoonan euron syndikoidun lainasopimuksen

Enento Group on tänään allekirjoittanut uuden pitkäaikaisen rahoitusjärjestelyn, joka käytetään nykyisen rahoitusjärjestelyn uudelleenrahoitukseen. Rahoitussopimukseen kuuluvat 150 miljoonan euron pitkäaikainen laina ja 30 miljoonan euron valmiusluottolimiitti. Sopimus on kolmivuotinen, sisältäen kaksi optiota yhden vuoden laina-ajan pidentämiseen.

Laina korvaa lokakuussa 2018 allekirjoitetun rahoitusjärjestelyn, johon kuuluvat 160 miljoonan euron pitkäaikainen laina ja 20 miljoonan euron valmiusluottolimiitti. Valmiusluottolimiittiä ei ole käytetty.

Lainasopimuksen marginaalit ovat sidottuja Enento Groupin taloudellisiin kovenantteihin ja sisältävät option sitoa marginaalit myös vastuullisuustavoitteisiin tulevaisuudessa.

OP Yrityspankki, Danske Bank ja Nordea Bank toimivat pääjärjestäjinä. OP Yrityspankki toimi koordinaattorina, vastuullisuuskoordinaattorina ja agenttina järjestelyssä.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:

Elina Stråhlman
talousjohtaja
Puh. 040 564 7877

Jeanette Jäger
toimitusjohtaja
Puh. +46 72 141 00 00

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 432 henkilöä (FTE) Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 163,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.