Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Enento Group ja TCS solmivat monivuotisen yhteistyön liittyen sovelluspalveluihin, infrastruktuurin ja digitaaliseen työympäristöön

Enento Group Oyj | Sijoittajauutinen | 08.02.2024 klo 07:30:00 EET

Sovelluskehityksen ja -ylläpidon analyysi- ja siirtovaiheen päätyttyä Ruotsissa, Enento ja Tata Consulting Services (TCS) ovat nyt allekirjoittaneet monivuotisen strategisen sopimuksen, joka tähtää useiden hyötyjen saavuttamiseen liiketoimintasovellusten alueella sopimuskauden aikana. Jo aiemmin osapuolet ovat toteuttaneet yhteistyössä onnistuneesti digitaalisen työympäristön siirron vuonna 2023, mikä luo modernin pohjoismaisen työkokemuksen. Nyt yhteistyön seuraavassa vaiheessa Enento viimeistelee suunnitelmia käyttääkseen TCS:n palveluita IT-infrastruktuurinsa modernisointiin, mikä parantaa kustannustehokkuutta, turvallisuutta ja palvelukehityksen nopeutta. Enento valitsi TCS:n teknologiakumppanikseen sen kokemuksen ja asiantuntemuksen takia suurten digitaalisten transformaatioiden toteuttamisesta.

”Enentolle tämä kumppanuus tarkoittaa pääsyä teknologiaan, palveluihin ja osaamiseen laajassa mittakaavassa, mikä tarkoittaa, että voimme parantaa useilla osa-alueilla, kuten nopeudessa, turvallisuudessa ja riskienhallinnassa. Perustuen heidän kokemukseensa Pohjoismaissa olemme luottavaisia, että tämä toimitussopimus ja kumppanuus tuovat kustannustehokkuutta ja hyödyttävät asiakkaitamme entistä nopeampien palvelujen toimittamisen ansiosta”, sanoo Daniel Ejderberg, Enento Groupin tietohallintojohtaja.

Shreerang Talekar, TCS:n Pohjoismaiden johtaja sanoo: ”Enento on elintärkeässä roolissa yrityksille, instituutioille, yhteiskunnille ja ihmisille Pohjoismaissa, toimittaen sekä korkealaatuista dataa, että arvokkaita näkemyksiä ja analytiikkaa päätöksenteon tueksi. Olemme tyytyväisiä voidessamme julkistaa strategisen kumppanuutemme Enenton kanssa ja odotamme innolla tekoälyn, datan, pilvipohjaisten ratkaisujen ja analytiikan hyödyntämistä auttaaksemme heitä ajamaan älykästä liiketoiminnan transformaatiota ja kasvua koko yrityksessä.”

Tammikuussa 2023 Enento käynnisti tehostamisohjelman, jolla pyritään merkittäviin vuosittaisiin hyötyihin turvaamaan kannattava kasvu tulevina vuosina. IT-tehokkuuden parantaminen ja toimittajien konsolidointi erityisesti Ruotsissa on yksi ohjelman keskeisistä komponenteista ja painopistealueista, kun tavoitteena on saavuttaa merkittäviä taloudellisia hyötyjä vuoden 2024 loppuun mennessä.

Tietoa Tata Consultancy Services (TCS) yhtiöstä

Tata Consultancy Services on IT-palveluita, konsultointia ja liiketoimintaratkaisuja tarjoava organisaatio, joka on tehnyt yhteistyötä monien maailman suurimpien yritysten kanssa niiden muutosmatkoilla yli 55 vuoden ajan. TCS on osa Tata-konsernia, Intian suurinta monikansallista liiketoimintaryhmää, ja TCS:llä on yli 600 000 maailman parhaiten koulutettua konsulttia 55 maassa. Lisätietoja osoitteesta www.tcs.com

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Daniel Ejderberg
Tietohallintojohtaja
puh. +46 739 14 84 64

Sijoittajatiedustelut:
Arto Paukku
Sijoittajasuhdejohtaja
puh. +358 50 469 5380