Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Enento Group julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 24.4.2023

ENENTO GROUP OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 11.4.2023 KLO 9.30

Enento Group julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 24.4.2023

Enento Group Oyj julkistaa tammi-maaliskuun osavuosikatsauksensa maanantaina 24.4.2023 noin klo 12.15. Osavuosikatsaus on saatavilla julkaisun jälkeen Enenton sijoittajasivuilla osoitteessa https://enento.com/sijoittajat/.

Englanninkielinen webcast-lähetys analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle järjestetään samana päivänä klo 14.00. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Jeanette Jäger ja talousjohtaja Elina Stråhlman.

Webcast-lähetystä voi seurata osoitteessa: https://enento.videosync.fi/q1-2023

Esitysmateriaali ja tallenne webcastista ovat saatavilla Enenton sijoittajasivuilla.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:

Arto Paukku
Sijoittajasuhdejohtaja
puh. 050 469 5380

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 447 henkilöä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 167,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.

.