Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

IT-häiriö Ruotsissa ratkaistu

ENENTO GROUP OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 12.12.2022 KLO 11.30

IThäiriö Ruotsissa ratkaistu

Osaan Enenton palveluista Ruotsissa vaikuttanut IT-häiriö on ratkaistu ja kaikki palvelut ovat palanneet normaaliin toimintaan ja ovat asiakkaiden käytettävissä.

Kuten aiemmin 5.12.2022 julkaistiin, Enento vastaanotti 2.12.2022 ilmoituksen IT-toimittajaltaan, jossa he ilmoittivat varotoimenpiteenä sulkevansa kaiken verkkoliikenteen. Tämän johdosta osa Enenton palveluista eivät ole olleet asiakkaiden käytettävissä.

Enento ottaa tietoturvaan liittyvät häiriöt erittäin vakavasti ja pahoittelee tästä häiriöstä asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:

Arto Paukku
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 050 469 5380

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 449 henkilöä (FTE) Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 163,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.