Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

IT-häiriö vaikuttaa joihinkin Enenton palveluihin Ruotsissa

ENENTO GROUP OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 5.12.2022 KLO 9.00

IThäiriö vaikuttaa joihinkin Enenton palveluihin Ruotsissa

Enento on 2.12.2022 vastaanottanut ilmoituksen ruotsalaiselta IT-toimittajaltaan, missä toimittaja ilmoittaa heidän olevan tietoturvaan liittyvän häiriön kohteena. Toimittaja päätti varotoimenpiteenä sulkea kaiken verkkoliikenteen toimintaympäristöönsä, minkä johdosta osa Enenton palveluista eivät ole olleet asiakkaiden käytettävissä. Ei ole viitteitä siitä, että mikään Enenton järjestelmistä olisi ollut suoraan hyökkäyksen kohteena.

Tällä hetkellä ei ole arviota siitä, milloin häiriö saadaan ratkaistua, mutta Enenton liiketoiminnan jatkuvuus pyritään varmistamaan ja vaikutukset Enenton asiakkaisiin minimoimaan.

Enento ottaa tietoturvaan liittyvät häiriöt erittäin vakavasti ja pahoittelee siitä asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:

Arto Paukku
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 050 469 5380

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 449 henkilöä (FTE) Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 163,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.