Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Kutsu Asiakastieto Groupin Pääomamarkkinapäivään 22.9.2016

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 4.8.2016 KLO 9.00

Kutsu Asiakastieto Groupin Pääomamarkkinapäivään 22.9.2016

Asiakastieto Group kutsuu analyytikot, sijoittajat ja median edustajat pääomamarkkinapäiväänsä torstaina 22.9.2016 Helsingissä.

Aika: Torstai 22.9.2016 klo 8.30 – 13.00
Paikka: Ravintola Savoyn Salikabinetti, Eteläesplanadi 14, Helsinki

Pääomamarkkinapäivä alkaa ilmoittautumisella ja aamiaisella klo 8.30. Varsinaiset esitykset alkavat klo 9.00. Esitysosuus päättyy noin klo 12.00, jota seuraa lounas. Lounaalla on mahdollisuus keskustella yhtiön johdon kanssa.

Tilaisuudessa Asiakastieto Groupin ylin johto kertoo mm. yrityksen strategiasta ja liiketoiminnan kehityshankkeista. Alustajina toimivat toimitusjohtaja Jukka Ruuska, talousjohtaja Terhi Kauppi sekä eri liiketoimintojen johtajat ja asiantuntijat.

Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan Asiakastieto Groupin verkkosivuilla osoitteessa http://investors.asiakastieto.fi/ ja lähetetään ilmoittautuneille elokuussa. 

Webcast ja esitysmateriaalit

Tilaisuutta voi seurata suoran webcast-lähetyksen kautta klo 9.00 alkaen. Linkki lähetykseen julkaistaan osoitteessa http://investors.asiakastieto.fi/ ennen tilaisuutta. Tilaisuuden esitysmateriaalit sekä webcast-lähetyksen tallenne julkaistaan yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään maanantaina 12.9.2016 sijoittajasuhdepäällikkö Pia Katilalle joko sähköpostilla pia.katila@asiakastieto.fi tai täyttämällä sähköinen rekisteröitymislomake osoitteessa http://investors.asiakastieto.fi/.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Pia Katila, sijoittajasuhdepäällikkö, puh. +358 10 270 7506
Terhi Kauppi, CFO, puh. +358 10 270 7017

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2015 lopussa noin 13 000 sopimusasiakasta ja se palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2015 Konsernin liikevaihto oli 43,7 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2015 lopussa oli 152. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire

HUG#2033082