Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Mikko Karemo nimitetty Enento Groupin varatoimitusjohtajaksi

ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 16.1.2023 KLO 9.30

Mikko Karemo nimitetty Enento Groupin varatoimitusjohtajaksi

Enento Group Oyj:n hallitus on tänään nimittänyt Mikko Karemon Enento Groupin varatoimitusjohtajaksi. Hän siirtyy varatoimitusjohtajan tehtävään säilyttäen nykyisen tehtävänsä myynnistä ja asiakkuuksista vastaavana johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä ja raportoi edelleen toimitusjohtaja Jeanette Jägerille. Karemo on työskennellyt konsernissa ja johtoryhmässä vuodesta 2012 lähtien.

Nimityksen tarkoituksena on vahvistaa suhteita asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin sekä tukea yhtenäisen pohjoismaisen yrityksen rakentamista, jolla on vahva markkina-asema ja tärkeä rooli yhteiskunnassa. Varatoimitusjohtajalla on myös keskeinen rooli Enenton pohjoismaisen yrityskulttuurin kehittämisessä.

ENENTO GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Jeanette Jäger
Toimitusjohtaja
Puh. +46 72 141 00 00

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 449 henkilöä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 163,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.