Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Muutoksia Asiakastieto Groupin johtoryhmässä

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 10.08.2018 KLO 09.00

Muutoksia Asiakastieto Groupin johtoryhmässä

Asiakastieto Group Oyj:n väliaikaiseksi CIO:ksi nykyisen toimensa ohessa on nimitetty yhtiön varatoimitusjohtaja Anders Hugosson 10.08.2018 alkaen. Anders Hugosson raportoi Asiakastiedon toimitusjohtaja Jukka Ruuskalle.

Yhtiön nykyinen CIO Jari Julin jatkaa yhtiössä ja vastaa jatkossa Suomen IT & Technology yksiköstä. Muutoksen myötä Julin ei ole Asiakastiedon johtoryhmän jäsen 1.9.2018 alkaen.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. 010 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja uc.se


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire