Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Muutoksia Asiakastieto Groupin tuotealueissa ja johtoryhmässä

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 20.10.2016 KLO 9.00

Muutoksia Asiakastieto Groupin tuotealueissa ja johtoryhmässä

Uudistetun strategian mukaisesti digitalisaatio ja rajat ylittävä kaupan kansainvälistyminen ovat Asiakastieto Groupille liiketoiminnallinen mahdollisuus entistä vahvempaan kasvuun. Asiakaskuntaa kuunnellen ja uusia tietolähteitä hyödyntäen yhtiö panostaa voimakkaasti uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen asiakkaidensa liiketoiminnan vauhdittamiseksi.

Yhtiöllä on neljä tuotealuetta: Yritystietopalvelut, Henkilötietopalvelut, Asiakkuuden hallinta sekä Sertifikaatit ja Analyysit. Vuoden 2017 alusta Sertifikaatit ja Analyysit -tuotealue yhdistetään Yritystietopalveluihin. Tämän lisäksi perustetaan uusi tuotealue, joka keskittyy Kiinteistötietoihin, Vakuushallintapalveluihin ja Asunto-osakeyhtiöiden tietopalveluihin. Uudesta tuotealueesta vastaa johtaja Heikki Ylipekkala. Ylipekkala aloittaa johtoryhmän jäsenenä 15.12.2016 ja tuotealueen johdossa 1.1.2017. Asiakastiedon varatoimitusjohtaja Heikki Koivula vastaa edelleen Yritystietopalveluiden tuotealueesta.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2015 lopussa noin 13 000 sopimusasiakasta ja se palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2015 Konsernin liikevaihto oli 43,7 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2015 lopussa oli 152. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire