Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Muutoksia Enento Groupin johtoryhmässä

ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 29.10.2021 KLO 13.00

Muutoksia Enento Groupin johtoryhmässä

Enento Groupin hallitus on tänään nimittänyt Business Insight -liiketoiminta-alueen johtajaksi Siri Hanen, joka aloittaa tehtävässä 1.1.2022. Hän on aikaisemmin toiminut Consumer Insight -liiketoiminta-alueen johtajana.

Lisäksi Gabriella Göransson on nimitetty Consumer Insight -liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.11.2021 alkaen. Hänellä on kattava kokemus kuluttajaliiketoiminnasta ja hän on vastannut liiketoiminta-alueesta Siri Hanen vanhempainvapaan aikana 1.4. – 30.9.2021.

Yhtiön nykyinen tietohallintojohtaja Jörgen Olofsson jättää yhtiön 25.11.2021. Enento Groupin Head of IT Operations Jari Julin on nimitetty väliaikaiseksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Jari Julin toimii tässä tehtävässä, kunnes uusi tietohallintojohtaja aloittaa.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Puh. 010 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 425 henkilöä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 151,3 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.