Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Muutos Asiakastieto Groupin johtoryhmässä

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 1.2.2018 KLO 9.00

Muutos Asiakastieto Groupin johtoryhmässä

KTM Terhi Kauppi lopettaa Asiakastieto Group Oyj:n talousjohtajan tehtävässä. Terhi Kauppi toimii talousjohtajana 9.5.2018 saakka, jonka jälkeen siirtyy uusiin tehtäviin Asiakastiedon Groupin ulkopuolelle. Uuden talousjohtajan rekrytointi on aloitettu ja valinnasta tullaan tiedottamaan erikseen.

”Haluan kiittää Terhi Kauppia hänen hyvästä työstään ja merkittävästä panoksestaan yhtiömme palveluksessa”, sanoo Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Asiakastieto Group Oyj
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2016 lopussa noin 19 000 asiakasta, joista sopimusasiakkaita oli 11 000. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 49,2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2016 lopussa oli 170. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Asiakastieto Group Oyj via Globenewswire