Investor relations pages are avaliable in both, Finnish and English.
Sijoittajasivut ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Please select language
Valitse kieli

Muutosneuvottelut on saatu päätökseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

ENENTO GROUP OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 15.3.2023 KLO 11.45

Muutosneuvottelut on saatu päätökseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

Enento Groupin muutosneuvottelut on saatu päätökseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa paikallisten lainsäädäntöjen mukaisesti. Neuvottelujen tuloksena vähennettyjen työntekijöiden kokonaismäärä on 40. Enento tukee henkilöstöä taloudellisella tuella ja työ- ja uravalmennuksella uudelleentyöllistymiseen. Uusi organisaatio otetaan käyttöön 1.4.2023.

Enento julkisti 26.1.2023 tehostamisohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä vähintään 8 miljoonan euron tehokkuushyödyt vuosina 2023–2024. Osana ohjelmaa Enento aloitti muutosneuvottelut, jotka koskivat henkilöstöä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Neuvottelujen tavoitteena oli sopeuttaa yhtiön kustannusrakennetta ja henkilöstömäärää pysyvästi vastaamaan muuttunutta markkinatilannetta. Enento arvioi tuolloin vähennystarpeeksi noin 40 henkilöä.

ENENTO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Jeanette Jäger
Toimitusjohtaja
Puh. +46 72 141 00 00

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
enento.com/sijoittajat

Enento Group on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on tuottanut tietoa yhteiskunnan käyttöön jo vuodesta 1905. Keräämme ja jalostamme tietoa käytettäväksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan välisessä kanssakäymisessä. Digitaaliset palvelumme, tieto ja informaatio tukevat yrityksiä ja kuluttajia päivittäisessä digitaalisessa päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Enento Groupissa työskentelee noin 447 henkilöä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 167,5 miljoonaa euroa. Enento Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ENENTO.